newborn babyboy reviews doula een gezin geboren

Reviews

Een impressie van de ervaringen van andere papa's en mama's met Geneviève tijdens hun zwangerschap, geboorte en kraamtijd.


vader moeder geboortefotografie newborn radboud umc doula

"Topper van een vrouw en doula!"

In mijn werk als verloskundige heb ik met regelmaat met Geneviève mogen werken.
Ze is een hele fijne doula die rust en vertrouwen uitstraalt naar haar cliënten en de fijne kneepjes van haar vak met gevoel weet over te brengen. 
Als collega is ze ook erg fijn om mee samen te werken, ze heeft ruime kennis van de zwangerschap en de bevalling maar weet heel goed tot waar haar expertise gaat.

Ik heb haar ook in actie mee mogen maken bij de geboorte van onze tweede zoon Senn. Ze heeft mij steunende woorden gegeven, mijn hand vast gehouden (lees: die van haar fijn geknepen) ,  bruikbare tips gegeven om de weeën op te vangen, (die ik zelf in alle overweldiging even vergeten was) en ook nog prachtige geboortefoto’s gemaakt.

Kortom, Geneviève is echt een aanvulling om bij je bevalling te hebben!

Liefs,
Nikita & Mike

babygirl newborn doula


"Je stond altijd voor ons klaar."

Vanaf het moment dat we besloten om een doula te willen voor-, tijdens en na de zwangerschap en geboorte. Hadden we ons geen betere doula kunnen wensen dan jij. 
De rust die je uitstraalt, de kennis die je doorgeeft. Je stond altijd voor ons klaar. Ik kon je dag en nacht bellen. Huilend, lachend me zorgen makend. Je luisterde, gaf advies of zei gewoon niks. Maar je was er, en dat was dat genoeg.
Toen de bevalling zich eerder aandiende (met 35 weken) dan de bedoeling was. Toen was je er. Met jouw rust, en het vertrouwen wat ik nodig had. 
Ik mocht jouw hand fijn knijpen. Je ondersteunde mij samen met mijn man door de bevalling heen. Ook na de bevalling, toen ons meisje moest worden opgenomen in Rotterdam was je er voor ons.
Zelfs nu, je bent er voor ons. En dat is genoeg.  
Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw liefde, vertrouwen en voor jouw zijn. Je was er, en bent er nog steeds voor ons. Bij de tweede wil ik je weer als doula erbij hebben. Gewoon omdat je er bent, en dat is genoeg.

Lieve groetjes,
Vincent & Fiona 

geboortefotografie doula babygirl

"To us you are an expert on pregnancy and birth."

Thank you! As we are new in this country, and this is our first child.
It was nice to have a doula around like you. To us you are an expert on pregnancy and birth. 
Thanks to you we felt well prepared and informed about everything that was going to happen. 
When Selihom was born you were there for us. To support us, and even after the birth. You are really involved and caring. 

Kind regards,
Kiflay & Fiyori


massage doula masseren zwangerschap

"Fijne massage en luisterend oor."

Tijdens een hele pittige zwangerschap heb ik een hele fijne massage gehad van Geneviève. Tijdens deze massage was zij tevens een heel fijn luisterend oor. Na de massage nog regelmatig een WhatsApp'je ontvangen uit interesse van Geneviève. Na de bevalling ook weer van een heerlijke massage mogen genieten! 
Ik kan het iedereen aanraden om zich dit te gunnen tijdens een zwangerschap en daarna. Het contact is super fijn!

Jojanneke


geboorte babyboy newborn doula fotografie

"Ik voelde mezelf goed voorbereid op de geboorte."

Hartstikke bedankt voor alles wat je voor mij en Given hebt gedaan.
Ik kan je niet uitleggen hoe fijn het was om te weten dat jij er voor ons was. Tijdens de zwangerschap, en tijdens de bevalling. Ik voelde mezelf goed voorbereid op de geboorte. En het was fijn om jou als doula erbij te hebben.
Dank je wel! 

Liefs,
Angelina"We couldn't have done it without you."

During pregnancy we met Geneviève. In the beginning of pregnancy I was very scared. Because before this pregnancy I experienced three miscarriages. I also felt very scared of the birth. As I didn't fully know what I was engaging to. 
During pregnancy Geneviève visited us regularly and even went to see the midwife a couple of times. 
Geneviève gave us all the tools we needed so that we both knew what was happening. And even more important, thanks to Geneviève I felt less scared during birth. 
During birth she was there the whole time. She explaind to us what was happening and made us feel comfortable. 
We were so happy that Geneviève was our doula during birth. We really couldn't have done it without you.

Kind regards,
Nurullah & Selma

newborn baby boy thuisbevalling homebirth geboortefotograaf doula

Klinisch verloskundige over Geneviève

"De kern van een doula is weten wanneer je ondersteuning moet bieden. En weten wanneer je een stap terug moet doen. Geneviève weet feilloos aan te voelen bij elke situatie wanneer dat is." 


"Heldere uitleg zowel mondeling als op papier."

Wij hebben voor de geboorte van ons eerste kindje gekozen voor een waterbevalling. Via-via kwamen we terecht bij Geneviève. 

Zij bracht het bevalbad ruim van tevoren bij ons langs. Daarbij zat een hele, leuke goodiebag! Maar ook een heldere uitleg zowel mondeling als op papier voor ons over de geleverde goederen, en hoe deze te gebruiken. 
Zelfs toen we er zelf niet uitkwamen stond Geneviève ons goed en kundig te woord. Alle geleverde goederen waren tevens netjes verpakt en schoon voor gebruik. 
Na de geboorte (in bad!) van onze zoon. Heb ik Geneviève gevraagd om het bad eerder op te halen dan het einde van de huurtermijn. Dit was geen probleem! 
Nogmaals enorm bedankt voor de goede service!

Christa & Olivier