Diensten

Massages, overtijdsconsult en lichaamswerk ook hiervoor kan je bij mij terecht.


diensten lichaamswerk consulten massages

Mama Relaxmassage

Even heerlijk ontspannen? Een momentje voor jezelf? Dat kán!
Mama Relaxmassages zijn gemaakt voor mama's. Of je nu zwanger bent, pas bevallen, of al langer mama, deze massage is afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Voor de massage kom ik aan huis.

De massage duurt ongeveer 45 minuten.
Vergoeding: €60-, 


Overtijdsconsult

Wanneer je de 41 weken zwangerschap bent gepasseerd, kan het soms een kwestie van tijd worden. Soms willen zorgverleners gaan besluiten tot actie, maar hoop jij op een natuurlijke geboorte.

Bij een overtijdsconsult maak ik gebruik van massagetechnieken, acupressuur, en andere technieken die de bevalling natuurlijk op gang kunnen helpen.

Dit consult geef ik aan huis. Het is fijn als jouw (geboorte)partner hierbij aanwezig is. Zo kan ik jouw (geboorte)partner deze technieken aanleren. In de hoop dat dit de natuurlijke start van de bevalling gaat bevorderen.

Het consult duurt ongeveer 60 minuten.
Vergoeding: €40-, 


Lichaamswerk consult 

Tijdens de zwangerschap kunnen zich allerlei ongemakken openbaren. Zo hebben veel vrouwen last van bekkenklachten of maagzuur.

Door tijdens de zwangerschap diverse lichaamsoefeningen te doen kunnen deze ongemakken verlicht worden of zelfs verdwijnen. Ook zijn de oefeningen geschikt om een optimale positie van de baby te bevorderen. Een optimale foetale positie kan de bevalling positief beïnvloeden.

De oefeningen zijn gebaseerd op Spinning Babies-technieken. Ook maak ik hierbij gebruik van de rebozo (een Mexicaanse draagdoek).

Vooraf aan het consult bespreken we telefonisch waar jouw vraag ligt. Daarna plannen we samen een datum in voor het consult. Vaak is het fijn als de (geboorte) partner hierbij aanwezig is. Want sommige lichaamsoefeningen zijn lastig alleen uit te voeren.

Het consult duurt gemiddeld 60 minuten.
Vergoeding: €50-. 


Review Mama Relaxmassage

Tijdens een hele pittige zwangerschap heb ik een hele fijne massage gehad van Geneviève. Tijdens deze massage was zij tevens een heel fijn luisterend oor. Na de massage nog regelmatig een WhatsApp'je ontvangen uit interesse van Geneviève. Na de bevalling ook weer van een heerlijke massage mogen genieten! 
Ik kan het iedereen aanraden om zich dit te gunnen tijdens een zwangerschap en daarna. Het contact is super fijn!
Jojanneke