reviews doula geneviève doulabegeleiding overleg contact support

Reviews over Geneviève

Het is fijn te weten hoe mijn begeleiding (op welk vlak dan ook) wordt ervaren. Ik vind het belangrijk om feedback en/of terugkoppeling hierover te ontvangen. Hier leer ik van, en het geeft mijn toekomstige cliënten een beeld van mijn werkwijze.Review birth doula

Vanaf het moment dat we besloten om een doula te willen voor-, tijdens en na de zwangerschap en geboorte. Hadden we ons geen betere doula kunnen wensen dan jij. 
De rust die je uitstraalt, de kennis die je doorgeeft. Je stond altijd voor ons klaar. Ik kon je dag en nacht bellen. Huilend, lachend me zorgen makend. Je luisterde, gaf advies of zei gewoon niks. Maar je was er, en dat was dat genoeg.
Toen de bevalling zich eerder aandiende (met 35 weken) dan de bedoeling was. Toen was je er. Met jouw rust, en het vertrouwen wat ik nodig had. 
Ik mocht jouw hand fijn knijpen. Je ondersteunde mij samen met mijn man door de bevalling heen. Ook na de bevalling, toen ons meisje moest worden opgenomen in Rotterdam was je er voor ons.
Zelfs nu, je bent er voor ons. En dat is genoeg.  
Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw liefde, vertrouwen en voor jouw zijn. Je was er, en bent er nog steeds voor ons. Bij de tweede wil ik je weer als doula erbij hebben. Gewoon omdat je er bent, en dat is genoeg.

Vincent & Fiona 
(ouders van Abigail)

Review Mama Relaxmassage

Tijdens een hele pittige zwangerschap heb ik een hele fijne massage gehad van Geneviève. Tijdens deze massage was zij tevens een heel fijn luisterend oor. Na de massage nog regelmatig een WhatsApp'je ontvangen uit interesse van Geneviève. Na de bevalling ook weer van een heerlijke massage mogen genieten! 
Ik kan het iedereen aanraden om zich dit te gunnen tijdens een zwangerschap en daarna. Het contact is super fijn!
Jojanneke


Review huur bevalbad

Wij hebben voor de geboorte van ons eerste kindje gekozen voor een waterbevalling. Via-via kwamen we terecht bij Geneviève. Zij bracht het bevalbad ruim van tevoren bij ons langs. Daarbij zat een hele, leuke goodiebag! Maar ook een heldere uitleg zowel mondeling als op papier voor ons over de geleverde goederen, en hoe deze te gebruiken. 
Zelfs toen we er zelf niet uitkwamen stond Geneviève ons goed en kundig te woord. Alle geleverde goederen waren tevens netjes verpakt en schoon voor gebruik. 
Na de geboorte (in bad!) van onze zoon. Heb ik Geneviève gevraagd om het bad eerder op te halen dan het einde van de huurtermijn. Dit was geen probleem! 
Nogmaals enorm bedankt voor de goede service!
Christa & OlivierReview birth doula

Thank you! As we are new in this country, and this is our first child.
It was nice to have a doula around like you. To us you are an expert on pregnancy and birth. 
Thanks to you we felt well prepared and informed about everything that was going to happen. 
When Selihom was born you were there for us. To support us, and even after the birth. You are really involved and caring. 

Kiflay & Fiyori
(parents of Selihom)Review birth doula & geboortefotograaf

Hartstikke bedankt voor alles wat je voor mij en Given hebt gedaan.
Ik kan je niet uitleggen hoe fijn het was om te weten dat jij er voor ons was. Tijdens de zwangerschap, en tijdens de bevalling. Ik voelde mezelf goed voorbereid op de geboorte. En het was fijn om jou als doula erbij te hebben.
Dank je wel! 

Angelina
(mama van Given)