Post Partum Doula

Er komt een moment, de kraamzorg is weg, jouw partner weer aan het werk. En dan? 


post partum doula doulabegeleiding na de geboorte voor moeders en hun partners

Wat doet een Post Partum Doula?

Als kersverse moeder kan het soms overweldigend zijn. Eerst is er nog kraamzorg. Daarna ben je misschien nog samen met jouw partner. Of misschien doe je het vanaf het begin alleen. Welke weg je ook bewandelt, soms vergeet je jezelf. Het kan een intense periode zijn waarbij jouw leven ineens beheers wordt door slaapritmes, flesjes en gebroken nachten.

Een post partum doula kan dan handig zijn. Zij komt aan huis en helpt de kersverse moeder met welke vraag dan ook. Sommige moeders willen gewoon, eventjes ongestoord douchen of naar de wc. Andere moeders willen graag gaan wandelen met de baby, maar weten niet welk moment daarvoor fijn is. En er zijn moeders die even willen slapen. Of verzorgd en vertroeteld willen worden. Ook dan ben ik aan jouw zijde. 

Als post partum doula is mijn werk heel breed. Maar alles wat ik doe, is erop gericht op jou (en jouw partner) te ondersteunen. Koken, wasjes draaien, op de baby letten, ik doe het allemaal voor jou (en jouw partner), en ik doe het met liefde en plezier! Maar ook samen even praten over hoe het nou écht met jou gaat. Niet alleen als moeder, maar ook als vrouw. Daarnaast verricht ik ook ondersteunende diensten zoals een Bengkung Bellybinding wrap of ontspannende massage.

Het moederschap is soms een uitdaging. Dan is het fijn als je dat samen kan dragen. En ik draag graag met jou mee! 


post partum doula lekker eten verzorgen mama baby