bereavement doula doulabegeleiding stilgeboorte miskraam

Als liefde loslaten is..

"Everyone keeps telling me I can just get pregnant again and have another baby. But I wanted thát pregnancy, I wanted thát baby." - Unknown Author

Bereavement doula: Rouw en verlies rondom de zwangerschap

Het spijt me als je op dit moment te maken hebt met rouw- en verlies tijdens de zwangerschap als je deze pagina bekijkt. Allereerst wil je al mijn liefde, en steun wensen tijdens deze bijzondere, intense en verdrietige periode.

Hoe ga je er mee om als het kindje niet gezond blijkt te zijn? Welke keuzes heb je dan? Welke wensen heb je? Wat moet je praktisch allemaal regelen? De zwangerschap neemt een andere wending dan jullie hadden gehoopt en verwacht. Maar ook dan ben ik er voor jullie. Met emotionele en praktische ondersteuning.

Bij elke termijn van de zwangerschap zal ik jullie als bereavement doula bijstaan met liefde, aandacht en steun. Voor jullie als gezin. Voor het kindje wat gemist gaat worden. 

Voor elke ouder, voor elk kindje. Want élk kindje vormt jullie als gezin.

Verliesmuziek

Ed Sheeran schreef in 2018 het lied 'Small Bump.' Hij schreef dit voor zijn dierbare vrienden. Zij hebben met vijf maanden hun baby stil geboren ter wereld gebracht. (Bron: Wikipedia)


"You'll always be, my favourite, 

What if.."

- Unknown author

engel stilgeboorte miskraam bereavement doula