Dancing for Birth™


dancing for birth dansen zwangerschap zwanger geboorte doula

Zwangerschapsdans

Tijdens de zwangerschap is het fijn om op een ontspannen manier fit te blijven. Maar ook om contact met jouw kindje te maken. Dansen is de ideale manier! 

In de lessen staat het centraal om te delen met elkaar als (aanstaande) ouders. Maar ook diverse partnerlessen, ontspanningsoefeningen en voorlichting over de zwangerschap komen aan bod. Ervaring met dans is absoluut niet nodig. De bewegingen zijn aangepast op de zwangere moeder en/of bevallen moeder. Doordat de bewegingen uit het leven zijn gegrepen, is het makkelijk te volgen. 


Na de zwangerschap

Na de geboorte van jouw kindje, mag je ook komen dansen. Maar dan mét jouw kindje! Waar jouw kindje eerder genoot van de schommelingen in jouw buik. Zal hij/zij nu gaan genieten van dezelfde schommelingen, maar dan gedragen op jouw buik. 

Tijdens de les kan je jouw kindje op de arm dragen, of in een draagdoek/draagzak. Dit is een heerlijke, ontspannen manier om weer fit te worden. Maar ook om het contact met jouw kindje te bevorderen. Samen dansen, lekker dicht bij mama.